مدت زمان رسیدگی به اعتراض کمیسیون پزشکی چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۸۴۶ #49137338

ببخشید بنده طی لایحه ای از دادگاه اعتراض کردم برا جواب پزشک قانونی بعد صدور رای نهایی و چون نتیجه پزشکی ابلاغ نشده بود اعتراض پذیرفته و دادگاه تجدید نظر رای رورد و دوباره پزشکی قانونی معرفی نوشتن چقدر زمان میکشه تا نوبت و معاینه و جواب به دادگاه ارسال بشه و اینکه دادگاه میتونه برا جواب نامه به پزشکی قانونی زمان جواب دهی فوری صادر کنه

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مدت زمان غیرقابل پیش بینی می باشد.

درود بر شما . زمان رسیدگی و اظهار نظر پزشکی قانونی را نمیتوان معین کرد

با درود..
اساسا مدت زمان مشخصی را نمی توان پیش بینی نمـود..

با سلام
تعیین زمان پرسش شما قابل پیش بینی نخواهد بود.

با سلام و احترام

در این مرحله زمان مشخصی قابل پیش بینی نیست.

تعیین زمان ممکن نیست و بسته به عوامل مختلف دارد.

سلام مدت زمان قتبل پیش بینی نیست