آیا هیئت مدیره ساختمان می تواند به صورت یک جانبه شارژ ساختمان را افزایش دهد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۴ #48642804

سلام
من در یک مجتمع ۶۴ واحدی زندگی میکنم.
مدیر ساختمان بدون برگزاری مجمع عمومی اقدام به افزایش شارژ کرده
لازم به ذکر است هیئت مدیره حدود ۴ سال است مجمع عمومی برگزار نکرده

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید به تصویب مجمع عمومی مالکین برسد

سلام. باید به تصویب مجمع عمومی مالکین برسد در غیر این حالت امکان شکایت وجوددارد

باسلام سوال شماتکراری می باشد‌.

با سلام دوست عزیز هر گونه افزایش برای شارژ یعنی هر شرایطی را که برای ساختمان به وجود آید و نیاز به دریافت پول وهزینه ایی بیش از شارژ قبلی از ساکنین آن ساختمان باشد این موضوع توسط هیئت مدیره به مجمع عمومی اعلام می شود و پس از برگزاری مجمع عمومی و تعیین مبلغ قابل اجراست در غیر این صورت دستورات هیئت مدیره توسط دادگاه عمومی محل قابل کنسل شدن میباشد،شما باید از هیئت مدیره و دستورات ایشان شکایت کنید

همانطور که چندین بار تکرار شده این موضوع باید به تصویب مجمع عمومی مالکین برسد .

با درود سوال تکراری است

سوال تکراری می باشد...