عدم دریافت ثمن معامله علی رغم ذکر در مبایعه نامه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷,۱۶۱ #48436

سلام،

یک قطعه زمین به صورت نسقی به شخصی واگذار شده بود که در مبایعه نامه ثمن معامله مبلغ متری 300 هزار تومان بوده که نوشته شده نقداً پرداخت گردیده اما در حقیقت هیچگونه مبلغی رد و بدل نشده است.
مبایعه نامه در بنگاه تنظیم شده و سه نفر به عنوان شاهد زیر مبایعه نامه را امضا کرده اند، هر سه نفر حاضر به شهادت دادن عدم پرداخت ثمن معامله نیز می باشند.
مبایعه نامه بدون تاریخ بوده که بعداً خریدار به صورت جعلی به آن تاریخ اضافه کرده است ( مبایعه نامه تک نسخه ای نوشته شده بود ! ) که فکر کنم این جعل قابل اثبات باشد، چون هم دست خط فرق میکند و هم اینکه تاریخ سال 1380 نوشته شده، در مشخصات خریدار شماره سیمکارت اعتباری همراه اول که اصلاً در سال 1380 وجود خارجی نداشته نوشته شده است ! نوشته اصلی در سال 91 بوده، آن بنگاه هم در سال 1380 وجود خارجی نداشته است !
با تمام این اوصاف، آیا امکان ابطال مبایعه نامه وجود دارد ؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا شما میتوانید شکایت کیفری جعل علیه ایشان کرده که پس از ارجاع به کارشناس خط نگاری جعل ایشان مشخص خواهد شد و میتوانید به قولنامه ایراد نمائید که وجوهی نیز بابت ثمن پرداخت نشده است و با شهادت شهود آن را اثبات کنید.موید باشید