اگر یکی از وراث فوت کند انتقال سهم الارث او چگونه است؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲۳,۲۷۶ #48297

سلام ، گواهی انحصار وراثت صادر شده ، اگر قبل از فروش اموال یکی از وراث فوت کند قضیه فروش اموال چگونه خواهد شد؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام سهم الارث ایشان به وراثش میزسد

با درود به ورثه اش ارث می‌رسد.

اگروارثی داشته باشداجازه به ورثه متوفی میرسد

با سلام هر شخصی که فوت می کند بر اساس طبقات ارث در قانون مدنی وارث او شناسایی و بنا به گواهی انحصار وراثت اموالش بین وراث زمان فوتش تقسیم می شود.اگر یکی از وراث نیز قبل از تقسیم مال فوت کند نیز بر مبنای طبقات ارث، برایش گواهی انحصار وراثت می گیرند و همه اموالش از جمله مالی را که به ارث برده بود، بین وراثش تقسیم می کنند.

باسلام. برای شخص فوت شده دوم، گواهی حصروراثت گرفته میشود و ارث او به ورثه اش میرسد

برای ورثه ی فوت شده باید گواهی انحصار وراثت اخذ گردد.سهم الارث هم به وراث او می رسد

سلام
اگر ورثه ای داشته باشد به وراث انتقال می یابد در غیر اینصورت به قرابت