اگر بین فروشنده و بنگاه دار مشکلی پیش بیاید میتواند خودرو را پس بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۴ #47596077

با سلام شخص الف که مالک و فروشنده یک دستگاه کامیون میباشد کامیون را به بنگاه دار به صورت قولتامه ای فروخته است و من کامیون را به صورت قولنامه از بنگاه دار خریده ام و مالک و فروشنده هم حضور داشته و به دفتر خانه امده وکالت تعویض پلاک و وکالت خرید با رضایت کامل به من داده من هم به نام خودم تعویض پلاک کردم تمام ثمن معامله را هم به بنگاه دار پرداخت کردم حال اگر بین فروشنده و بنگاه دار مشکلی پیش بیاید میتواند خودرو را پس بگیرد؟ (بنگاه دار قرار شده یک کامیون وارداتی به فروشنده بدهد ظاهرا بین انها مشکل پیش امده )

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بهتر است قرارداد را به رویت وکلا برسانید

با درود؛
کاربر محترم؛ اولا موضوع به متن قرارداد بستگی دارد و در ثانی؛ چنانچه قراداد اولی با مشکلی مواجه گردد این مشکل قطعا بر قرارداد دوم نیز تاثیر خواهد گذاشت..

اگربین شماوشخص فروشنده این قراردادبوده میتواندمطالبه ثمن کندبایدقراردادبررسی شود

سلام فروشنده اول با توجه به توضیحات میتواند مطالبه ثمن را از بنگاه دار نماید

در صورتی که در معامله اول خللی ایجاد گردد بر معامله شما نیز تاثیرگذار خواهد بود و امکان استرداد می باشد.

با سلام
بدین صورت امکان ارائه مشاوره نیست. باید نوع قراردادتان ملاحظه و بررسی شود.