ما چجوری میتونیم حقمونو بگیریم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۰ #46984075

با سلام زمینی داریم که از قبل از انقلاب خریداری شده و متاسفانه الان که پیگیری کردیم فهمیدیم که داخل آن زمین کارگاه و کارخانه ساختن در صورتی که ما سند داریم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست خلع ید را تقدیم و تنظیم نماییدازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

سلام دوست عزیز، مدارک خرید شما را باید مطالعه کنم تا دقیق تر بگویم چکار کنید،
لکن باستناد مبایعه نامه و اگر سند دارید که چه بهتر، وگرنه باستناد همان مبایعه نامه باید دادخواستهای زیر تنظیم و تقدیم بشه:
اثبات وقوع عقد بیع، اثبات مالکیت، خلع ید ، اجرت المثل ایام تصرف آن متصرفان
لکن بعد از این اقدامات منتظر عکس العمل متصرفان باشید که چه اسنادی را رو می کنن
از طرفی قبل از طرح دعوی می توانی توسط پلاک ثبتی اگر دارد و یا کنتور آب و گاز و برق و...استعلام بگیری در آن زمین چه اتفاق افتاده
وهزاران راه دیگر که با یک پرسشساده نمی تونی راهکار دقیق مناسب پیدا کنی و لازمه اسناد و مدارک شما رو ببینم، موفقیت شما آرزوی ماست

بهتره مدارک و مستندات خود را قبل از هر اقدامی به رویت وکیل برسونید

با احترام دادخواست خلع ید و قلع بنا را مطرح نمایید

باید درخواست قلع وقمع بکنید وبه هرصورت این مورد کاربسیارتخصصی بهترازیک وکیل کمک بگیرید

بنام خدا،خلع ید و قلع و قمع بنا را از دادگاه بخواهید.

با سلام، می توانید قلع و قمع بنا را بخواهید