آیا در صورت رضایت طرفین، امکان تغییر نام خریدار در مبایعه نامه دستی، از طریق خط خوردگی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۲۱ #45968680

اینجانب اقدام به تنظیم یک مبایعه نامه برای فروش ملک خود نموده ام. بنده و خریدار رضایت داریم که نام خریدار تغییر یابد و به جای نام خریدار فعلی، نام پدر وی در مبایعه نامه ذکر شود. آیا امکان انجام این کار با خط زدن در مبایعه نامه دستی و توضیح خط خوردگی و امضا طرفین وجود دارد یا اگر این کار انجام شود، مبایعه نامه معتبر نخواهد بود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد جداگانه تنظیم کنید البته باید قرارداد اول اقاله شود در غیر این صورت ۱ موضوع ۲ مبایعه نامه مغایر با هم دارند

بادرودوسلام قراردادجدید تنظیم نمایید.

درود
مبایعه نامه جدید تنظیم کنید.

با سلام برای نوشتن قرارداد جدید اقدام کنید

باسلام
بله میتوانید در پشنپت قرارداد هم توضیحاتی معطوف نمایید

با سلام و احترام
توجه نمایید قرارداد مزبور بیعنامه می باشد، و در قرارداد بیع باید خریدار و فروشنده مشخص بوده و هر دو رضایت خود بر خرید و فروش را با امضا یا هر امری که دلالت بر انتقال دارد، تائید نمایند.
لهذا صرف رضایت خریدار و فروشنده در تغییر خریدار کافی نمی باشد و بایست حتما خریدار جدید موافقت خود بر انتقال را با امضا زدن یا امور دیگر تائید نماید و الا در صورت تغییر نام خریدار قبلی به جدید و فوت خریدار جدید قبل از امضا، مبایعنامه از درجه اعتبار برخوردار نمی باشد و شما که فروشنده باشید در برخی موارد متضرر خواهید شد، زیرا ملزم به استرداد مبلغ دریافتی می باشید.

سلام بر شما . مبایعه نامه همچنین معتبر میباشد .اما چنانچه قرارداد قبلی فسخ و قرارداد جدید تنظیم شود بهتر میباشد . موفق باشید