اگر در مرحله بدوی یک دادخواست بعنوان خوانده رای به نفع خواهان صادر شده باشد آیا در مرحله تجدید نظر خواهی میتوان ضمن ارسال لایحه تجدید نظر خواهی تقاضای کارشناس نمود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱۹۰ #45879934

سلام........ اگر در مرحله بدوی یک دادخواست بعنوان خوانده رای به نفع خواهان صادر شده باشد ،آیا در مرحله تجدید نظر خواهی میتوان ضمن ارسال لایحه تجدید نظر خواهی تقاضای کارشناس نمود برای بررسی بیشتر مدارک خواهان و اثبات ادعای مجعو ل بودن مدارک ضم دادخواست اولیه ؟باتشکر از جواب توضیحی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتواند کارشناس بخواهد تا موضوع را بررسی نماید

بله امکانپذیر است می توانید در مرحله ی تجدیدنظر تقاضای کارشناسی کنید

با سلام
بله شما میتوانید با تنظیم لایحه تقدیمی و در صورت داشتن ادله ، مدارک آن به پیوست باشد و تقاضای ارجاع امر به نظر کارشناسی را تقاضا نمایید

باسلام و احترام فراوان، تقدیم دادخواست تجدید نظر میتوانید تقاضای ارجاع به کارشناس را هم ضمیمه کنید، پس بلامانع است

بله ضمن لایحه تجدیدنظر خواهی تقاضای ارجاع امر به کارشناسی نمایید.

بنام خدا،در مرحله تجدیدنظر نیز درخواست کارشناسی ممکن است اما دادگاه الزامی برای پذیرش درخواست ندارد.

با سلام بله این امکان وجود دارد.