وثیقه در جرایم حدی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۶۷۰ #45435343

برای جرایمی مانند زنا هم می‌توان به کمک وثیقه فرد را از بازداشتگاه خارج و سپس از کشور خارج کرد ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود می‌توان وثیقه گذاشت

سلام
بله میتوان به قید وثیقه شخص را آزاد کرد و در صورتیکه ممنوع الخروج نشده باشد میتوان ایشان را از کشور خارج کرد اما در صورتیکه پس از احضار از جانب دادگاه شخص معرفی نشود از قبل وثیقه اقدام خواهد شد.

بستگی به نظر بازپرس پرونده دارد در موارد اقدام به صدور قرار کفالت در بعضی موارد اقدام به صدور وثیقه می‌نماید بهتر از در جلسه بازپرسی همراه خود کفیل و وثیقه داشته باشید

بله در خصوص مرتکبان جرایم حدی همچون سایر متهمان امکان سپردن وثیقه و آزادی تا روز دادگاه وجود دارد . و درباره امکان خروج آنها هم اگر محدویت قانونی از نظر خروج نداشته باشند یعنی برای این متهم قرار عدم خروج از کشور صادر نشده باشد حق خارج شدن از کشور را دارد چون مطابق قانون محکومان کیفری که دوران محکومیت خود را سپری نکرده اند یا متواری هستند ممنوع الخروج میباشند نه اشخاصی که صرفا متهم به ارتکاب جرم هستند.

سلام ...
امکان وثیقه گذاشتن که وجود دارد اما این به نظر بازپرس پرونده بستگی دارد و اگر قرار وثیقه صادر کند و ممنوع الخروج نباشید امکان خروج از کشور را نیز دارید اما وثیقه ضبط خواهد شد !
البته اگر جرم حدی زنا ، تجاوز باشد و موجب جریحه دار شدن عفت عمومی جامعه گردد به احتمال بسیار زیاد پازپرس قرار وثیقه صادر نمی کند !

با سلام
بله غالبا با صدور قرار وثیقه مناسب با جرم ارتکابی از بازداشت موقت متهم جلوگیری می شود و چنانچه متهم ممنوع الخروج نشده باشد امکان خروج از کشور وجود دارد و در صورت عدم حضور متهم و عدم دسترسی به ایشان وثیقه مورد نظر ضبط خواهد شد.

با سلام - بله بستگی به قرار صادره توسط دادسرا دارد لذا میتواند با قرار وثیقه تا جلسه دادرسی در دادگاه آزاد باشد وچنانچه ممنوع الخروج نباشد حتی میتواند از کشور هم خارج گردد ولی مال مورد وثیقه ضبط میگردد