قاضی دادگاه صالح بر چه اساسی اعتراض شاکی را وارد دانسته و اقدام به پیگیری پرونده نموده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۶ #44533846

با عرض سلام
در پرونده کیفری توهین و فحاشی، دادیار در رای نهایی دادسرا در ابتدا با عنایت به نبودن ادله کافی برای احراز جرم قرار منع تعقیب صادر نموده و در ادامه همان رای با عنایت به رضایت کتبی و بی قید و شرط شاکی قرار موقوفی تعقیب صادر نموده است و این رای پس از تایید دادستان به طرفین ابلاغ گردیده است، با اعتراض شاکی به این رای دادسرا پرونده به دادگاه کیفری ۲ فرستاده شده که قاضی جهت تکمیل تحقیقات پرونده را مجددا به دادسرا ارجاع داده است.
حال سوال اینجانب این است : با عنایت به این امر که برگشت شاکی از رضایت کتبی و بی قید و شرط خودش امکان‌پذیر نیست، قاضی دادگاه صالح بر چه اساسی اعتراض شاکی را وارد دانسته و اقدام به پیگیری پرونده نموده است؟!

(سپاس و ممنون از پاسخ های راهگشای شما سروران)

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
میتوانید حضوری پیگیر ماجرا شوید

باسلام.در این موارد بایستی به دادگاه کیفری و یا دادسرا مراجعه و پرونده را از نظر موضوع اعتراض وی بررسی و سوالاتی را که دادگاه جهت بررسی و تکمیل تحقیقات ارسال نموده اند مطالعه شود و بعدا مشخص میشود که به چه دلیل اعتراض را وارد دانسته است.

سلام
موضوع نیاز به بررسی دارد و ممکن است ناشی ایراد موجود در رضایت باشد یا جهت بررسی ادله و مدارک باشد
بهتر است در شعبه حاضر شده و صورتجلسه دادگاه کیفری۲ در این خصوص را مطالعه کنید

با سلام ممکن است شاکی نسبت به اعلام رضایت ایرادی وارد کرده باشد و دادگاه درخصوص نحوه رضایت تحقیق می کند این احتمال است بهتر است پرونده مطالعه شود