آیا خودش با مراجعه به سفارت ایران در کانادا قادر به ثبت این تعهد نامه می باشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۰۱ #44088931

سلام من در ایران با فردی ایرانی در کانادا بصورت دورکاری پروژه ای نرم افزاری رو انجام میدادم و الان نیاز هست که ایشان به من تعهدنامه محضری بدهند که هیچ گونه ادعایی در مورد مالکیت پروژه ای که من براش انجام دادم ندارد.
۱- یا از طریق وکیلی در ایران باید اینکار را انجام دهد؟
۲- عنوان یک چنین تعهدنامه ای در دفاتر اسناد رسمی چیست؟
ممنون از پاسخی که می دهید

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می‌توانند از طریق کنسولگری ایران در کانادا در قالب اقرارنامه تنظیم نمایند.

سلام بله هیچ سندی بالاتر از اقرار خود فرد نیست ایشان می توانند به سفارت مراجعه کنند و قرار نامه را بنویسند

می تواندبامراجعه به کنسولگری ایران درکانادا
سنداقرارنامه راتنظیم وبه شماارایه نماید.

با مراجعه به کنسولگری ایران در کانادا و تنظیم سند اقرارنامه و جهت اطمینان میتوانید متن مدنظر خود را به ایشان ارائه کنید تا مطابق آن تنظیم کند چون کنسولگری متنی را خودش پیش فرض ندارد

بله هیچ سندی بالاتر از اقرار خود فرد نیست ایشان می توانند به سفارت مراجعه کنند و قرار نامه را بنویسند

در پاسخ به سوال مربوط به انجام پروژه همکاری با کانادا باید در ابتدا در قرار داد طرح مسایل مالکیت معنوی و مالی را علاوه بر مسولیت هر کدام مشخص شده باشد ودر حال حاضر طبق قرارداد از قبل تنظیم شده به صورت محضری قابل استناد خواهد شد و یا در حالت دیگراقراد نامه محضری هم می تواند کافی باشد

می توانند از طریق کنسولگری ایران در کانادا درقالب اقرارنامه بشما تعهد مزبور را تنظیم و ارائه نمایید ویا در حالت دیگر اقرار نامه محضری هم می تواند کافی باشد