نحوه برگزاری مزایده خانه ورثه ای چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷,۱۷۳ #43793

دو نفر از وراث از تقسیم ارث جلوگیری می کنند، باقی ورثه ها شکایت کرده نهایتا دادگاه حکم به مزایده منزل ورثه می دهد و سایر وراث درخوات مزایده می دهند.. قیمت کارشناسی یک میلیارد تومان تعیین می شود. سوال اینجاست که اگه در مزایده اول و دوم ملک به قیمت کارشناسی خریداری نداشته باشد و فروش نرود، چه اتفاقی می افتد و چه می شود؟ آیا در مزایده دوم به قیمت کمتر از کارشناسی فروش می رود؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از برگزاری و انجام تشریفات مزایده در مرحله دوم چنانچه به فروش نرسد مطابق قانون اجرای احکام مدنی ملک به محکوم له میتواند آن را در مقابل طلب خود قبول نماید لکن مالک می‌تواند ظرف دو ماه از تاریخ مزایده کلیه بدهی و خسارت هزینه ها اجرایی پرداخته و مانع انتقال گردد در غیر اینصورت پس از انقضا مدت دو ماه دادگاه دستور انتقال تمام یا قسمتی از ملک را که معادل طلب محکوم له باشد خواهد داد

باسلام بعدازمزایده دوم طیق قانون اجرای احکام مدنی ، ملک به محکوم علیه عودت داده می شود ودراین موقع محکوم علیه می تواند به جای محکوم به ، ملک فوق راتملک کند.

با سلام قیمتی که توسط کارشناس صورت گرفته عرفا ۱۰درصد قیمت خرید بازار است وزمانی که قیمت انجام گرفت وکسی از وراث نسبت به نظریه کارشناسی اعتراضی نکرد فروش توسط دادگاه بر زیر این قیمت انجام نخواهد گرفت

نیم عشر زمانی باید پرداخت گردد که ملک به فروش برسد لذا مزاید ملک هزینه هایی دارد که آنها نیز باید پرداخت گردد.

موید باشید