پس گرفتن زیورآلاتی که جا گذاشتم؛ از طریق قانونی چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۶ #43742038

من چند شب پیش جایی مهمان بودم و یه سری زیورآلات جا گذاشتم، حالا ۲ روزه هرچی به صاحبخونه پیغام میدم که برم بگیرم یا بفرسته برام، طفره میره و میگه باید بیای پیشم بمونی تا بهت بدم. وقتی نپذیرفتم، کلی به من فحاشی و توهین کرد و گفت همه رو میریزه تو آشغالی، برم از اونجا بردارم... چکار میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طی اظهارنامه ای استرداد زیور آلات را درخواست نمایید

سلام

وقت بخیر

در بحث کیفری، مدارکی که می توانید با استناد به آن ها جرم را انتساب دهید مهم ترند. ابتدا باید این مدارک را آماده کنید

با سلام
ابتدا اظهارنامه ای ارسال کنید و خواهان ارستراداد زیورالات شوید
اگر همکاری نکرد
به استناد مدارکی که دارید دادخواست استرداد زیور آلات مطرح کنید .

با سلام و احترام
در صورت اثبات این موضوع در دادگاه که جواهرات را آنجا جا گذاشته اید میتوانید استرداد آنرا از صاحبخانه بخواهید