یک کلاهبرداری صورت گرفته که دست من به هیچ جا بند نیست قاضی هم حکم را به نفع آن شخص که رقم نوشته داده چه کار باید کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۰ #43556163

با سلام،

من خارج از کشور بودم، در دفترم چند چک سفید امضاء داشتم که کارمندم مبلغ مینوشت و به افرادی که من میگفتم میداد.
چندین ماه پیش در سه فقره چک سفید امضاء مبلغ هشتصد میلیون تومان نوشته اند (البته خودش ننوشته و یک رئیس بانک نوشته) و به اجراء گذاشته اند. قاضی هم حکم محکومیت من را داده است.

هیچ قراردادی هم من با شخص مذکور نداشته ام که بخواهم بگویم این چک ها امانی بوده است یا چه!

یک کلاهبرداری صورت گرفته که دست من به هیچ جا بند نیست. قاضی هم حکم را به نفع آن شخص که رقم نوشته داده است.

من چه کار باید کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. باتوجه به توضیحات شما، شمادرظاهرامر مدیون هستید. ولی میتوانید شکایت سوءاستفاده ازسفیدامضامطرح کنید.
برای پرداخت چک ومدیون بودن شما به قرارداد نیازی نیست.

باسلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات است .

سلام باید مدارک و مستندات بررسی شود....

سلام
باید بتوانید با ادله قانونی خلاف این امر را اثبات نمایید.

سلام وقت بخیر
در حالت کلی با توجه به اینکه چکی نزد دانرهده است ، دلیل بر وجود طلب میباشد و مگر اینکه شما بتوانید با ادله ی قانونی اثبات نمایید که جرمی صورت گرفته است.

سلام و وقت بخیر.
سوال خیلی کلی هست ولی در هرحال نیاز به قراردادی بین شما و دارنده چک نیست و صرف همان چک به معنی مدیون بودن شما میباشد و محکوم خواهید شد مگر اینکه اثبات نمایید جرم سو استفاده از سفید امضا صورت گرفته است که مشکل است.
موفق باشید

با درود اظهار نظر در این خصوص نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید