پرداخت حق شیفت به چه صورته؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۴۳ #43520826

سلام وقتتون بخیر، من در یک داروسازی کار میکنم و شیفت های ما از ۸ صبح تا ساعت ۸و نیم شب ، به صورت یک روز درمیان بود. تعطیلات شیفت داشتیم، سوالم اینکه آیا حق شیفت و حق تعطیلات به ما تعلق میگرفت یا نه؟ دوما برای شکایت چه مدت از آخرین روز حضور ، وقت برای اقدام دارم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از اداره کار قابل مطالبه است

بادرودوسلام حق و حقوق شما ازاداره کارقابلیت مطالبه می باشد.

باسلام
حق و حقوق شما از طریق اداره کار قابل مطالبه میباشد.

باسلام
بله حق و حقوق اداره کار به شما تعلق میگیره و مدت زمان محدودی برای شکایت اداره کار وجود نداره ولی هرچی زودتر اقدام بشه بهتره

درود بر شما ، توصیه می‌شود از طریق اداره کار جهت مطالبه حقوق خویش اقدام نمایید.

حق و حقوق شما از طریق اداره کار قابل مطالبه است.

با احترام حق و حقوقتان را می توانید از طریق اداره کار مطالبه نمایید