چطور میتونم از یک موسسه اموزش زبان بابت چنین چیزی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۷۹ #42982669

سلام و وقت بخیر.
بنده اشتباها به حساب موسسه پول واریز کردم که الان همش میگن امروز فردا هزینه رو عدوت میدیم ولی نمیدن.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دادخواست مطالبه وجه دهید.

با سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید

سلام دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مبلغ را طی اظهارنامه ای مطالبه کنید و در صورت استنکاف میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

سلام و درود
در گام اول نسبت به ارسال اظهارنامه (توضیحات کامل مبلغ، شماره فیش و زمان واریز )و ارائه شماره حساب خودتان جهت عودت وجه اقدام، اگر پاسخی دریافت نکردید در گام دوم نسبت به طرح دادخواست مطالبه وجه+ خسارات دادرسی اقدام نمایید.

باسلام
دادخواست مطالبه وجه مطرح بفرمایید.

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه دهید