درخواست خلع ید از ملکی که سند یک دانگ آن به نام پدر مرحومم صادر شده؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #40256979

با عرض سلام و ادب
ملکی که سند یک دنگ آن به نام مرحوم پدرم ثبت شده است در تصرف غیر است. با توجه به این سند و نیز انحصار وراثت مرحوم پدر طرف مقابل می تواند مانعی در مقابل درخواست خلع ید ایجاد نماید یا خیر؟ به طور معمول بازه زمانی رسیدگی به چنین درخواستی در شهرستان چند ماه خواهد بود؟
با تشکر از سایت و نیز وکلای گرامی

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف طرح کنید

سلام
اگر سند مالکیت دارید حتی یک دانگ مشاعی می توانید خلع ید را تقاضا کنید مدت رسیدگی قابل پیش‌بینی نیست.