آیا می شود علیه مدیر آپارتمان از طریق مراجع قضایی شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۸۴۰ #39756917

سلام
در آپارتمان سرقت شده و مدیر آپارتمان از نشان دادن تصاویر ضبط شده دوربین آپارتمان خودداری می نمایید
اگر می شود شکایت کرد تحت چه عنوانی می شود شکایت کرد و مدیر را عزل کرد ؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام در صورت شکایت با دستور مقام قضایی مکلف به اجرای دستور هستند

شکایت سرقت را پیگیری نمایید و به فیلم دوربین های ساختمان استناد کنید مرجع قضایی عنداللزوم دستور استرداد فیلم ضبط شده در دوربین های ساختمان را خواهد داد.

با سلام
چنانچه دستور قضایی صادر شود مدیر ساختمان موظف به ارایه فیلم ها میباشد

اگه لازم باشه مقام قضایی دستور ارائه فیلم را از مدیر اپارتمان میدهد

شما شکایت خویش را طرح نمایید با صدور دستور مکلف به تحویل هستند

با درود شما طرح شکایت نمایید تحت عنوان سرقت مدیر مکلف است فیلم را به رویت مقام قضایی برساند.

شکایت شما علیه شخص مدیر ساختمان آن هم با موضوع سرقت اساسا توجیهی نداشته لکن شما می‌توانید بطور کلی شکایتی دایر بر سرقت مطرح کنید تا مرجع تحقیق نسبت به اخذ تصاویر دوربین های مداربسته از مدیر ساختمان و شناسایی سارق اقدام نماید