آیا صیغه مادر بعد از سن ۹ سالگی دختر از موارد سلب حضانت است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۶ #39586608

باسلام
دخترم ۱۰ سالشه و با من (مادرش)زندگی میکنه و دادگاه هم خودشو خواسته بود ازش پرسید که میخوای با کی زندگی کنی گفت با مادرم .
بنده ازدواج مجدد دارم ولی از ترس شوهرسابقم که دخترمو ازم نگیره صیغه کردیم ولی آشکارا داریم زندگی میکنیم.
آیا میتونه ازم سلب حضانت کنه و دخترمو بگیره ازم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به ذهن دختر خانم شما که خارج از آنتن می باشد خودشان می‌توانند انتخاب نماید

حضانت فرزند دختر تا سن ۹سالگی می باشد، با توجه بلوغ فرزند شما ، خودش تصمیم میگیرد که کجا زندگی کند

پیشنهاد میشود هر چه سریعتر نسبت به ثبت رسمی ازدواج اقدام نمائید تا حق و حقوقات قانونی شما سلب نشود.

با سلام...چون انتخاب با دختر شماست بحث سلب حضانت منتفی است.

باسلام. خیر. چون دختر شما به سن بلوغ رسیده در این خصوص حق انتخاب دارد و بحث حضانت منتفی است.

سلام از آنجایی که دخترتان به سن بلوغ رسیده است خودش تصمیم میگیرد که با چه کسی زندگی کند

باسلام خیلی این موارد تا زمان قبل از اتمام نمی توانند حضانت را از شما بگیرند مگر در یک سری موارد خاص مدت حضانت است