آیا اگر زوجه شکایت دخالت در اموال توقیف شده نماید دادگاه به نفع زوجه رای میدهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۰ #39237376

باسلام و عرض ادب و احترام؛
زوج پس از توقیف مالش برای مهریه، آنرا بدون اجازه دادگاه و اداره ثبت اسناد میفروشد!! ۱- آیا این اقدام زوج جرم است؟و اگر زوجه شکایت کیفری دخالت و تصرف در اموال توقیف شده نماید دادگاه مال توقیفی فروخته شده را برمیگرداند و معامله را باطل می کند؟ ۲- و اگر زوجه دادخواست حقوقی دخالت و تصرف در اموال توقیفی بدهد آیا دادگاه رای بر بطلان نقل و انتقال و معامله صادر مینماید و مال فروخته شده را برمیگرداند؟ ۳- عنوان موضوع مذکور در دادخواست حقوقی چیست؟ و آیا شکایت کیفری و حقوقی موضوع مذکور در محل وقوع جرم رسیدگی میشود؟ ۴- با توجه به اینکه هدف از شکایت ابطال معامله و برگرداندن مال فروخته شده است به نظر وکلای محترم بهتر است زوجه کدامیک از شکایتهای زیر را انجام دهد و چرا؟ الف: شکایت کیفری دخالت و تصرف در اموال توقیفی. ب: شکایت کیفری فرار از دین. ج: دادخواست حقوقی دخالت در اموال توقیفی. د: دادخواست حقوقی ابطال معامله صوری به قصد فرار از دین. اگر شکایتی بهتر از ۴ مورد بالا هست لطفا عنوان بفرمایید.لطفا راهنمایی کنید با تشکر.

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اموال توقیف شده قابل فروش نیست.

با سلام و ارادت.

تحقق بزه معامله به‌قصد فرار از دین منوط به انتقال مال بعد از صدور اجراییه مبنی بر محکومیت مالی مدیون است،لذا در فرض شما زوج مجرم است چرا که
منتقل کردن اموال توسط فرد به دیگران، بعد از محکومیت قطعی او به پرداخت دین، مصداق جرم انتقال مال به قصد فرار از دین می‌باشد.

زوجه باید دادخواست ابطال آن معاملات را به طرفیت زوج مطرح نماید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه..
از آنجائیکه معامله و خرید و فروش اموال توقیفی باطل می باشد.. بر همین اساس زوجه می تواند دادخواست ابطال معامله اموال توقیفی به استناد مواد ۵۶ و ۵۶ قانون اجرای احکام مدنی بطرفیت زوج مطرح نماید و یا در صورت لزوم می تواند از طریق شکایت کیفری فرار از دین اقدام نماید..
موفق باشید..

زوجه شکایت کیفری مطرح کند. فرار از دین تلقی می شود. و معاملات صورت گرفته باطل می شود.. ودر صورت آگاه بودن شخص خریدار، وی نیز محکوم می شود

باسلام
اموال توقیف شده را نمیتوان خرید و فروش یا انتقال به غیر نمود و قابل اقامه دعوی و درخواست ابطال معامله را مورد تقاضا ست

با سلام
۱.قانونا زوج حق نقل و انتقال اموال توقیف شده توسط زوجه را نداشته است.
۲.زوجه میتواند دادخواست ابطال آن معاملات را به طرفیت زوج مطرح نماید .
۳.زوجه میتواند شکایت کیفری نیز طرح کند