تبدیل کوچه به محوطه مجتمع امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۵ #39083949

سلام.مجتمعی ۹ بلوکه واقع در فرعی بن بست میباشد.قبلا کوچه بوده و حتی تابلوی کوچه هم داشته. ولی چند ساله بن بست شده. اخیرا مدیر ورودی درب ریموتی گذاشته و گفته هر واحی فقط ۱ ماشین حق پارک دارد.چون جا پای ماشین کمه. ایا امکان دارد که کوچه تبدیل به محوطه مشاع ساختمان شود و بتوانند سند بگیرند؟
اگر اینطور باشد ایا میتوانند مانع ورود خودروی دوم واحد ها شوند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود چنانچه بن بست باشد بسته به موقعیت با تصمیم گیری هیئت مدیره قابل اجرا می باشد.

در صورتی که بن بست باشد و موجب سلب حق همسایگان نشود می توان اقدام نمود

به استناد مفهوم مخالف ماده ۲۴ قانون مدنی کوچه بن بست، بسته به موقعیت قابل تملک اختصاصی و یا مشاعی است؛ همچنین حسب مورد امکان تصمیم گیری در خصوص آن توسط هیات مدیره وجود خواهد داشت.

کوچه بن بست را میتوان بعنوان مشاعات ساکنین ان کوچه تلقی کرد و تصمیمات هییت مدیره هم بر حسب مصالح باشد لازم الاجرا است