آیا درصورت تخلف و ایجاد خطر برای ساختمان همسایه صدور حکم تخریب و اجرای آن قطعی است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۱۸ #39020351

با سلام

در رابطه با دو خانه آپارتمانی دو طبقه مجاور و همسایه که فاصله ۴۰ ساتی متر از هم دارند، در صورت نداشتن پروانه ساختمانی یکی ( و سرسازی سنگین بام آن) در چه شرایطی همسایه می تواند شکایت کند و تخریب فقط طبقه فاقد پروانه را بخواهد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما میبایست کتبا به شهرداری گزارش دهید .

باسلام و احترام
به شهرداری منطقه مراجعه کرده و پیگیری کنید

با سلام
از طریق شهرداری پیگیری کنید اگر نتیجه نداشت دادخواست بدهید

سلام.به شهرداری مراجعه واز طریق شکایت در کمیسیون ماده صد اقدام کند.

سلام
به شهرداری منطقه مراجعه کنید

با درود
اگر ساختمان همسایه به ملک مجاور خسارتی وارد نماید مسئول است ولی اگر خطری ساختمان شما را تهدید میکند باید با اثبات این خطر،زیان یا خسارت آن را از دادگاه بخواهید،در مورد عملیات کلان ساختمانی اعم از تخریب یا ساخت و ساز باید پروانه از شهرداری دریافت شود، که شما میتوانید این موضوع را به شهرداری منطقه اطلاع دهید و برای ایشان حسب مورد اخذ پروانه (جریمه)،توقف عملیات اجرا یا تخریب صادر میکنند

بادرودوسلام ازشهرداری منطقه مربوطه پیگیری و اقدام نمایید.