زمین با شرایط مذکور چگونه باید خریداری شود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۵۲ #38740438

سلام وقت بخیر بنده زمینی منگوله دار البته شاهنشاهی سال ۵۱ میخوام بخرم لطفا راهنمای کنید تا حالا معامله زمین انجام ندادم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
قبل از معامله استعلامات لازم از شهرداری و اداره ثبت اسناد و املاک و ... بعمل آید و در تنظیم و امضای قرارداد بیع باید دقت شود تا کلیه شرایط قانونی و موازین حقوقی مراعات گردد چرا که احتمال دارد زمین مورد نظر معارض یا وراث متعدد داشته باشد یا در طرح شهرداری یا فضای آموزشی و فرهنگی و...واقع شده یا موات محسوب گردد

سلام، بهتر است استعلامات مورد نیاز اخذ و برای انعقاد قرارداد از راهنمایی وکیل دادگستری استفاده نمایید

درود
مبتلا به در خصوص خرید زمین این است که خریدار استعلام نمی گیرد و با سند عادی می خرد و سپس مشخص می شود که زمین جز اموال ملی یا منابع طبیعی است یا تغییر کاربری یافته یا...

استعلامات لازم از مراجع مربوطه حسب کاربری زمین دریافت کنید و در قرارداد مواردی مثل زمان تنظیم سند و خسارت تاخیر و یا مستحق للغیر بودن و .... درج کنید .

به طور کلی اینکه سند زمین دفترچه ای و در دوره حکومت قبلی صادر شده بدون اشکال است و سند آن معتبر؛ در مجموع اما ابتدا یک قرارداد تنظیم میکنید و سپس جهت انتقال سند اقدام میشود، اما لازم است از تمام مبادی ذیربط استعلام بگیرید و وضعیت تصرف آن را نیز بررسی کنید.

سلام
قبل از خرید استعلام های لازم را حسب مورد از طریق شهرداری، اوقاف، زمین شهری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و... بعمل بیاربد، از مالکیت فروشنده اطمینان حاصل کنید و متصرف فعلی زمین و وضعیت فعلی زمین و البته موقعیت دقیقش رو شناسایی کنید

سلام.شما حتما از طریق مبادی ذی ربط مثل اداره ثبت .شهرداری .و.....استعلام جهت سلامت معامله را بگیرید وپیشنهاد می شود با دقت ومشورت این کار را انجام دهید.