اگر مشکلی بود که سند نمیزدند تکلیف چی هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۳۸ #38235994

سلام
بنده ۸سال پیش ملکی خریدم و سند زدم تازه برای من ابلاغیه اومده شکایت شده فروش مال غیر بوده و دادخواست ابطال سند بنده اومده، الان من سند دارم و خبری از این موضوع نداشتم و اگر مشکلی بود که سند نمیزدند تکلیف چی هست ؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اظهارنظر به بررسی نیازدارد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است در این زمینه با متخصص مجرب مشاوره بگیرید

درود بر شما . ممکن هست که سند شما بعنوان سند معارض شناخته وباطل شده باشد

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

با سلام و احترام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است.

بنام خدا،تنظیم سند دلیل بر اعتبار معامله ی صورت گرفته نیست و امکان ابطال سند وجود دارد.

با درود باید دید شاکی بر چه اساسی طرح دعوا کرده است.