قول نامه عادی رو میشود انکار کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۹ #37440201

سلام من طی یک قول نامه عادی ملک تجاری را فروختم ولی کل متن در صفحه اول هست و شروط قولنامه و امضا در صفحه دوم هست و زیر متن صفحه اول هیچ امضایی نیست میشود در دادگاه این قولنامه رو انکار کرد؟هیچ شاهدی هم امضا نکرده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله انکار وتردید وجعل در سند عادی ممکن است

با سلام
بله امکان تردید یا انکار بر اسناد عادی ممکن میباشد اما شما نیز میتوانید در صورت انکار طرف دعوی ، ارجاع امر به نظر کارشناسی را تقاضا نمایید

با سلام .بله قابلیت انکار را دارد امالازم به ذکرهست ادعای شما در دادگاه رسیدگی میشود وممکنه توسط کارشناسان خط و امضا کذب بودن ادعاتون ثابت بشه.

بله قابل انکاراست اما درنطربگیرید که باشهادت شهود طرف مقابل ویا احصار مشاوراملاک این امر اتبات شود

با سلام..
در اینخصوص طبق تجویز قانون، اسناد عادی در جلسه اول رسیدگی قابل تردید و انکار می باشند..
موفق باشید..

قول نامه عادی به عنوان سند عادی در دادگاه بررسی می شود و شما این حق را دارید در اولین جلسه رسیدگی اصالت آن را رد یا انکار یا تردید یا ادعای جعل بکنید .

با سلام
نسبت به امضای خودتون می تونید ادعای انکار کنید و نسبت به امضاهای اشخاص دیگه ادعای تردید و نسبت به همه ادعای جعل
لازم به ذکرهست ادعاتون در دادگاه رسیدگی می شه و توسط کارشناسان خط و امضا کذب بودن ادعاتون ثابت می شه .