امضا من توسط فردی جعل شده تشخیص خط می توانند امضای من نیست ایا می توانند با تشخیص خط جاعل آن فرد است؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۱۸,۴۶۶ #3701

از فردی به جرم جعل امضای مدیرعامل در قرار داد خودش در سال 90 بعنوان کارمند شرکت شکایت شده میتوان تشخیص داد امضای مدیر عامل نیست اما ایا می توان امضا را به آن فرد نسبت داد با کمک تشخیص خط

مشاوره حقوقی جعل
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توسط کارشناس رسمی متخصص در این امر قابل تشخیص هست دادخواست جعل و ارجاع ب کارشناس جهت بررسی مطرح نمایید

تشخیص جعل امضا از طریق امکانات و تجهیزات کارشناسان خط ، قابل بررسی و اعلام نتیجه است.

باسلام پاسخ مثبت است و توسط کارشناسان قابل تشخیص خواهد بود

سلام .موصوع ارجاع می شود به کارشناسی که موضوع روشن می شود

با سلام ،از طریق ارجاع امر به کارشناسی قابل تشخیص خواهد بود

از طریق ارجاع به کارشناس قابل تشخیص است.

با ارجاع به کارشناس مشخص می گردد.