چگونه حکم را به اجرا بزارم و مراحل اجرا چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۹۷۹ #36866012

با سلام
بابت ملکی در شهرستان شکایت خلع ید کردم و حکم و اعتراضیه حکم به نفع اینجانب صادر شده است .
منتهی محکوم از تحویل ملک خودداری میکند لذا :
۱- چگونه حکم را به اجرا بزارم و مراحل اجرا چگونه است؟
۲- میتوانم عدم تحویل را شکایت کیفری کنم؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

سلام
پس از وصول پرونده به اجرای احکام در صورتی که محکوم علیه تخلیه ننموده باشد، در معیت دادورز به محل ملک مراجعه و خلع ید به اجرا گذاشته می شود

سلام
برای اجرای حکم باید تقاضای صدور اجراییه کرد. این اجراییه باید ابلاغ شود.
۱۰ روز فرصت دارد که با میل و رضایت خود رای را اجرا کند در غیر این صورت رای به وسیله دادورز اجرا خواهد شد
میتوانم عدم تحویل را شکایت کیفری کنم؟رای صادر شد حتما اجرا می شود احکامی که از طرف مراجع دادگستری در دعاوی صادر می‌شود.حکمی است لازم‌الاجرا که باید اجرا شود

سلام، از طریق اجرای احکام مراتب حکم به ایشان ابلاغ در صورت عدم تمکین و عدم حضور دادگاه موضوع را به نماینده دادستان و دادورز ابلاغ و به اتفاق مامور کلانتری با استفاده از قفل ساز منزل تخلیه و اموال صورت جلسه تحویل امین می‌گردد ملک هم خلع ید مطابق حکم تحویل محکوم له می‌شود

سلام
اگر حکم به نفع شما صادر و قطعی و نهایی شده است برای اجرای آن به همان دادگاه درخواست صدور اجراییه بدهید.

سلام، از دادگاه تقاضای صدور اجرائیه کنید. در صورتی که پس از ده روز از ابلاغ اجرائیه، ملک را تخلیه نکردند، پرونده به اجرای احکام ارسال و از آن طریق حکم اجرا می‌گردد.