آیا خواندگان دعوی می‌توانند برای آزار و اذیت، موضوع نبود سند ملک را مطرح کرده و ازین طریق مانع دستیابی مادرم به سهم زمین خود شوند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۵۹ #36233980

هزار و پانصد متر زمین داخل بافت که فاقد سند دست‌ دارمی و قولنامه‌ایست از پدربزرگ مرحوم به مادر و خاله‌ام رسید. بدلیل عدم همکاری خانواده خاله‌م قصد جداسازی سهم مادر از انها را با دادخواست تقسیم ترکه داریم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست افراز وتقسیم ترکه تقسیم کنید

سلام
بعد از اثبات مالکیت پدربزرگ امکان تقسیم ماترک وجود دارد .

با درود جهت افراز و تقسیم ترکه اقدام کنید

اگر پدر بزرگتان در زمان حیاتشان کل ملک را به خاله و مادربزرگتان انتقال داده اند که قضیه منتفی هست و مادر شما دیگر سهمی ندارند و در غیر اینصورت میتوانید از طریق دادگاه تقاضای افراز نمایید

درود
می توانید در دادگاه افراز و تقسیم ترکه را مطرح نمایید

با اثبات مالکیت پدرتان تقسیم ترکه امکان پذیر است

با اثبات مالکیت پدربزرگتان امکان تقسیم ترکه وجود دارد .