استعلام احضاریه برای انحصار وراثت چگونه است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۱۵,۶۰۹ #36027779

سلام خسته نباشید.برا استعلام احضاریه ارسالی برا مشخص شدن موضوع قبل تاریخ مشخص شده برا حضور
آیا سایتی هست ببینم که کلا موضوع دقیقش چیه یا دادگستری برم به من جوابی میدن؟؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. معمولا از طریق سامانه ثنا اگر ثبت نام کرده اید می توانید جویا شوید. در غیر اینصورت به دفتر شعبه مربوطه در دادگاه مراجعه کنید.

سلام از طریق سامانه ثنا ودرصورتی که ثبت نام نکرده اید می توانید به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

امکان پیگیری از طریق سایت عدل ایران وجود دارد.

با درود از طریق سامانه عدل ایران قابل پیگیری است.
حضوری نیز می‌توان پیگیر ماجرا شد.

درود
از طریق سامانه ثنا پیگیر ی نمایید

با سلام و ادب از طریق سامانه ثنا و هم از طریق مراجعه حضوری به دفتر شعبه با ارائه شماره پرونده می توانید از موضوع اطلاع پیدا نمایید .

سلام،مطابق قانون هریک ازوراث ویا هرکسی که ازارث نفعی (طلبکاران)میتوانندازطریق شوراحل اختلاف محل درخواست تصدیق انحصار وراثت کنند
این درخواست موردرسیدگی قرارمیگیردواگرمدارککامل بودومشکلی وجودنداشت دستورصدورآگهی دریکی ازروزنامه کثیرالانتشارکشورصادرمیشود،اگرظرف یکماه هیچ فردی جدیدینسبت به اموال متوفی ادعایی نکرد قاضی گواهی انحصاروراثت وسهم هریک ازوراث صادرمیکند.