نحوه ی دریافت خسارت از بیمه چطور است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۷۰ #35844214

سلام . من در ۱۸ آبان سال ۹۱ تصادف کردم و راننده مقصر بودم و سرنشین هم داشتم . سرنشین از بیمه دیه گرفت و من از ناحیه گردن و دست چپ دچار آسیب عصبی شدم . چون اون موقع به راننده مقصر بیمه خسارت یا دیه نمیداد ( در صورت نقص عضو یا فوت ) و به کمیسیون پزشکی قانونی مرا معرفی نکردند. بخشنامه اومده که از سال ۹۵ به قبل ، راننده مقصرهای آسیب دیده میتوانند از بیمه خسارت یا دیه بگیرنند وقتی به بیمه ایران قسمت خسارت مراجعه کردم ، گفت پرونده شما امحا شده ، چون اون موقع سیستمی نبوده و گفت هیچ کاری نمیشه کرد. من شماره پرونده در دادگستری و یکروز هم در بیمارستان بستری شدم و پرونده در بیمارستان دارم . از چه طریقی میتوانم از بیمه خسارت بگیرم . یا آیا به من تعلق میگیرد . باتشکر .

مشاوره حقوقی بیمه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خسارت را از بیمه میتوانید مطالبه کنید

با احترام
میتوانیدنسبت به دیه خود با تاخیر تادیه ان مطالبه و شکایت نمایید

باسلام
به استناد مدارک خود میتوانید علیه بیمه طرح دعوی نمایید

سلام
بله.خسارت شما قابل مطالبه ازشرکت بیمه می باشد

بااحترام
میتوانیدنسبت به دیه خود با تاخیر تادیه ان مطالبه و شکایت نمایید

باسلام میتوانید علیه شرکت بیمه دادخواست مطالبه دیه نمایید.

درود
بیمه ملزم است پرداخت کند.