در جلسه رسیدگی احتمالا و طبق روال جاری، بنده محکوم به چه خواهم شد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۷ #33866975

با سلام . با خودروی شخصی خودم که دارای گواهینامه و بیمه شخص ثالث و حوادث راننده معتبر بوده است با خانم مسنی حدود ۷۲ ساله تصادف کردم . طبق گزارش پلیس و کروکی مربوطه، تصادف غیر عمدی و بعلت عدم توجه راننده گزارش شده. الان برایم کیفر خواست صادر شده جهت حضور در جلسه رسیدگی . در جلسه رسیدگی احتمالا و طبق روال جاری، بنده محکوم به چه خواهم شد؟ سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگرخودرو بیمه دارد که دیه آنرا بیمه می دهد و مبلغی هم به حساب دادگاه جریمه می شوید

محکوم به پرداخت دیه و جزای نقدی می شوید.

با سلام محکوم به پرداخت دیه و جزای نقدی خواهید شد

با درود به دیه و جزاای نقدی محکوم خواهید شد که دیه را بیمه پرداخت میکند

باسلام
شما اشاره نکرده اید که شخص، مصدوم شده است یا فوت نموده است اما در صورت مصدومیت آن شخص، شما به دیه و جزای نقدی محکوم خواهید شد که دیه از طریق بیمه پرداخت می شود. و در صورت فوت شخص، شما به حبس از ۶ ماه تا ۳ سال محکوم خواهید شد.

محکوم به دیه و جزای نقدی می شوید

باسلام
شما اشاره نکرده اید که شخص مصدوم شده است یا فوت نموده، اما در صورت مصدومیت شما به دیه و جزای نقدی محکوم خواهید شد که دیه از طریق بیمه پرداخت می شود.