چطور میتونم طلاقش بدهم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۶۱۹ #33156461

سلام خانم بنده بعد دو ماه عقد با حق طلاق قصد جدایی دارند چون من میخام ازدواج کنم دوباره و هر جا که میرم خاستگاری می‌گویند از کجا معلوم زنت دوباره برنگشت چی قبل طلاق چی بعد طلاق چکار کنم که یجور طلاقش بدم دیگ نتون نه اون بخاد برگرده نه من تا خیال همه رو راحت کنم و زودتر زن بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما .شما بعنوان زوج هر زمان میتونید زوجه را با پرداخت حقوق مالی ایشون طلاق بدهید

شما دادخواست طلاق بدهید و حقوق مالی زوجه را پرداخت کنید
تا بعد از طی مراحل طلاق صادر گردد

سلام.می توانید دادخواست تقاضای طلاق یکطرفه از جانب زوج را در دادگاه مطرح نمایید.

با احترام زوج می تواند با پرداخت حقوق مالی زوجه، همسرش را طلاق دهد

ازدواج بدون اذن همسر اول یا حکم دادگاه ثبت رسمی نمیشود مضافا اینکه پس از طلاق زوجه امکان رجوع ندارد حتی در طلاق رجعی . در طلاق رجعی صرفا شوهر تا پایان عده حق رجوع دارد فلذا با توجه به عزم راسخ شما بنظر نمیرسد پس از طلاق همسر اول مشکلی ایجاد شود

شما می توانید هر وقت که بخواهید با پرداخت حق و حقوق مالی زوجه، ایشان را طلاق دهد مگر اینکه ایشان مهریه خود را ابرا کرده باشند.

با سلام
اصلا جای نگرانی نیست. شما پس از طلاق ودادن کلیه حق وحقوق ایشان ، چه در زمان عده طلاق که بخواهند رجوع کنند وچه بعد از آن نیاز به تایید وراضی بودن شما دارد.اگر شما راضی نشوید هیچ کس نمیتواند شما را مجبور به بازگشت یا ازدواج مجددبا ایشان نماید.