چه طور زمین ها رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۵ #32694616

یه زمینی هست به مساحت ۶ هکتار داخل شهر تمام اسناد و مدارک این زمین موجود میباشد ولی اداره ثبت و اسناد شهر از مشخص کردن پلاک انها امتناع میکند. شکایت کردیم دادگاه اداره ثبت رو موظف کرد که محل این زمینها رو مشخص کنه. ولی اداره ثبت از اجرای حکم دادگاه امتناع میکنه. اداره ثبت اومده زمین های من رو به مردم داده زمینای من محلش مشخصه ولی متاسفانه مردم اومدن رو زمینای من خونه ساختند حدود ۴ هکتار از زمینای من شده خونه مردم زمینای که مردم باید اونجا خونه هاشونو میساختن پشت زمینای منه ولی اداره ثبت اومده رو زمینای من به مردم اجازه داده است
من باید چیکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این که فرمودید دادگاه اداره ثبت را موظف کرده که محل این زمینها را مشخص کند، عبارت مبهمی است. اساسا مشخص کردن محل زمین بسادگی و توسط کارشناس رسمی دادگستری در رشته ثبت اسناد، از طریق تامین دلیل امکانپذیر بوده و این تازه شروع و مقدمه ماجراست. چرا که پس از آن، در صورت داشتن ادله کافی و قوی مالکیت، بایستی دعوی خلع ید و قلع و قمع مستحدثات یا ابطال اسناد معارض و نظایر آن طرح شود تا در نهایت بتوانید احقاق حق نمایید.

میتوانید تقاضای اجرای حکم را مطرح نمایید . البته برای تصرفاتی که در زمینهای شما صورت گرفته نیاز به طرح دعوی مستقل است که با ملاحظه و بررسی مدارک قابل بیان و راهنمایی خواهد بود .

شما با همان حکم دادگاه نزد رئیس دادگستری رفته و موضوع عدم اجرای حکم رو گزارش دهید و در نهایت مالکیت شما که ثبت شد میتوانید حکم تخریب بناهای ساخته شده را نیز اخذ نمایید اما پیشنهاد میکنم یا با مشاوره تلفنی و یا اخذ وکیل این کار را انجام دهید.
مؤید باشید