نحوه محاسبه سنوات و مرخصی چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۳ #32520063

سلام وقت بخیر ببخشید مزاحم شدم.
کسیکه تو شرکتی کار می‌کرده از ۹۷/۰۲/۱۶ تا ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
آخرین حکم حقوقیش این بوده👇
حقوق پایه ۲۶.۵۵۴.۹۵۰ریال مسکن ۴.۵۰۰.۰۰۰ریال خواروبار ۶.۰۰۰.۰۰۰ریال
حق اولاد ۲.۶۵۵.۴۹۵ریال
پایه سنوات ۲.۴۰۰.۰۰۰ریال
حق مسئولیت ۷.۷۳۰.۰۰۰ریال وسایر مزایا ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ریال

فقط بگین از موارد بالا کدومشو باید تو محاسبه سنوات حساب کنم ؟بی زحمت
سپاس
کارکرد سال ۹۷=۳۱۷روز
۹۸=۳۴۸روز
۹۹=۳۶۱روز
۱۴۰۰=۲۸۴روز

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برای سنوات آخرین حقوق پایه ملاک است

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

با سلام
به استناد ماده ۳۴ قانون کار مبنای محاسبه مزایای پایان کار (سنوات) به نسبت کارکرد بوده و هر سال سنوات معادل یکماه آخرین حقوق و کلیه وجوه نقدی یا غیر نقدی و یا مجموع آنهاست که کارگر به اعتبار قرارداد کار (و یا در مقابل کار) دریافت می‌نماید، شامل:
مزد یا حقوق، کمک عائله مندی، هزینه‌های مسکن، خواربار، ایاب و ذهاب، مزایای غیر نقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر آنها.

با سلام
از طریق شوراهای حل اختلاف اداره کار شکایت کنید. کارشناسی می شود.