میتواند قولنامه را باطل کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۲ #31340187

باسلام بنده آپارتمان خریدم قولنامهمه مشاور املاک و قولنامه کد رهگیری دارم فروشنده فراری هستش بنده هم ملک در اختیارم هستش ۲ ساله ساکنم حالا خریداره دیگری پیدا شده که قولنامه دستی بین خودش و فروشنده نوشتن ایشون دادخواست داده که باطل کنه قولنامه من و میخواستم بدونم میتونه باطل کنه من ساکنم ۲ ساله کد رهگیری دارم ایشون نداره. الانم اخطار برام اومده که تیرماه دادگاه حضور داشته باشم ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک مالکیت، تاریخ انعقاد عقد میباشد نه هولوگرام مبایعه نامه ...
اگر تاریخ تنظیم مبایعه نامه ایشان مقدم بر شما باشد و صوری نباشد ، قاعدتا ادعای ایشان در محاکم قضایی مبنی بر مالکیت پذیرفته خواهد شد.
پیشنهاد میشود در اینخصوص با وکلای دادگستری حضورا و با در دست داشتن مدارک لازمه مشورت نمایید

ارتباطی به اینکه چه مدت است در ملک ساکن هستید ندارد.
باید بررسی شود تارخ کدام مبایعه نامه مقدم است . ضمن اینکه به مبایعه ای هم که طرف مقابل ارائه کرده است حسب مورد نسبت به امضا و یا وجهی که پرادخت شده و غیره می توان ایراد مطرح کرد.

با توجه به حساسیت موضوع و جلوگیری از متضرر شدن حتما مدارک و مستندات خود را به وکیل دادگستری خبره در این زمینه ارائه تا راهکارهای مناسب در اختیار شما قرار دهد.

مهم تاریخ انعقاد قرارداد است اگر شما زودتر معامله کرده اید مالکیت شماصحیح است و معامله ایشان باطل وازدادپاه تقاضای, انتقال سند, کنید

سلام
شما هم با توجه به مستنداتی که برای خرید دارید دعوی الزام به انتقال رسمی علیه فروشنده اقامه کنید و در دادخواست خود اشاره کنید که پرونده مرتبط هم وجود دارد و درخواست ابطال معامله ایشان یعنی خریدار دوم را نیز بنمایید و دادگاه به آنها رسیدگی و رای لازم صادر می نمایند.