جهت انتقال سند چگونه می توان اقداماتی کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۰۳ #31119661

بنده ۱۰ سال پیش بصورت مشارکت با سازنده ملکم را جهت ساخت شریک شدم
پس از اتمام کار بنده حاضر به نشستن در آن واحد ها نبودم و ملک را به شخص دیگری واگذار کردیم
حالا پس از گذشت ۱۰ سال شخصی که ملک را گرفته بود با بنده تماس گرفته که فروشنده با توجه به وکالتی که داشته سند را به وی منتقل نکرده و پرونده وام مسکن بنام بنده که مالک اول بوده ام است و از من تقاضا داشت جهت انتقال سند به محضر مراجعه کنم در صورتیکه سند دست سازنده است و بنده هیچ اطلاعی از اینکه سند منتقل نشده نداشتم
آیا خطری از این بابت که وام مسکن بنام بنده است مرا تهدید می‌کند؟
با توجه به اینکه سازنده در دسترس نیست و سند دست ایشان است آیا من می‌توانم به خریدار جهت انتقال سند کمک کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی تقدیم و تنظیم نمایید.

علیه سازنده دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت سازنده به دادگاه ارائه دهید .

سلام علیه سازنده طرح دعوا نمائید تحت الزام به تنظیم سند

درود
مسولیت پرداخت وام با شماست.

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را بدهید

بطرفیت سازنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ارائه بدهید.