میخوان نامه بگیریم از پزشکی قانونی درحالیکه میتونیم اقرار به باردار نبودنم بکنیم، دلیل دیگری دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۲ #31105999

با سلام.ما داریم طلاق میگیریم و حق طلاق با من بود اما بهرحال توافقیم میخوایم جدا شیم.دادگاه حکم داد که به محضر بریم و تموم شه ولی الان محضر گفته نامه بگیریم از دادگاه برای پزشکی قانونی و عدم حاملگی در حالیکه میتونیم اقرار کنیم هر دو..دلیل دیگه ای داره برای این قضیه؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تست بارداری قطعا ضروری است

اگرچه درزمان صدور حکم طلاق شرایط بارداری زن هم مورد لحاظ ست لیکن رسیدگی به پرونده طبق تشریفات خود انجام میشود

باسلام نگران نباشید فقط تست ساده بارداری از شما گرفته میشود.

دوست عزیز در گواهی عدم امکان سازش یا رای دادگاه برای طلاق توافقی ذکر می گردد که بر اساس اظهارات زوجه یا وکیل زوجه ، زوجه باردار نمی باشد. اما باید این نکته را مورد توجه قرار داد که هر چند در رای دادگاه به عدم بارداری زوجه اقرار گردیده است و طرفین در عدم وجود جنین اتفاق نظر داشته و اقرار به این امر کرده اند و با این حال در مرحله ثبت طلاق در دفترخانه ی طلاق لزوما می بایست ازمایش فوق ضمیمه مدارک گردد و اصلا جز تشریفات ثبت طلاق در دفترخانه طلاق محسوب می گردد.

احراز عدم بارداری جهت تعیین تکلیف فرزند احتمالی در هر طلاقی ضروری است مگر اینکه به زوجه دسترسی نباشد

سلام
محضر مکلف به اجرای حکم دادگاه است و پس از صدور حکم طلاق مراجعه مجدد به دادگاه لازم نیست.

با سلام
اصولا در طلاق توافقی نیاز به پاسخ تست عدم بارداری است تا دادگاه حکم طلاق را صادر کند.