میخوان برن دادگاه شکایت کنن سند بگیرند چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۷ #30614906

سلام پدر من یک زمین توی تهران داشت اینو قبلا یه مبایعه نامه نوشته بودن توی بنگاه و به یکی از همشهریامون فروخته بودن ولی دیگه مشکلاتی پیش اومد و ایشون نخواستن زمین رو الان پدر من فوت کرده و سند زمین به نام پدرمه ایشون اومدن با مبایعه نامش میگن برای منه درحالی نه پولی رد بدل شده و بعد ۳ سال از تنظیم سند بنام پدرم این حرفو میزنن الان ملک باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می بایست دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد ثبت یا میتوانید دادخواست مطالبه بهای زمین را به روز از دادگاه تقاضا نمایید

شما بررسی کنید اگر مبایعه نامه دست خریداره.با شاهد و اتیان سوگند مطالبه وجه ثمن معامله از خریدار نمایید. اگر دلایل تون برای اقاله قوی هست دادخواست اقاله معامله رابدین.

درصورتی که مطالبه وجه نمایید قیمت زمان قرارداد ملاک خواهد بود و باتوجه به افزایش قیمت در این ۳ سال بهتر است به طور مستند اقاله قرارداد را اثبات نمایید.

با سلام
باید بتوانید فسخ و یا اقاله را با شهادت شهود و عدم پرداخت ثمن معامله اثبات کنید

شما نیز مطالبه ثمن را مطرح نمایید ویا به استناد شهود ویا ...برهم خوردن معامله را اثبات نمایید.

با درود
فسخ و یا اقاله قرارداد باید اثبات شود.

سلام شما باید به وسیله شهود یا مدرکی دیگر اثبات کنید مبلغی از جانب خریدار پرداخت نشده و این معامله به طور ضمنی فسخ شده است.