آیا حتما باید مزایده ملک را در روزنامه ها ی کثیر الانتشار چاپ کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۲۴۴ #30069789

بابت مهریه ملک توقیف شده دادگستری تاریخ و روز خاصی را برای مزایده مشخص کرده است در این فاصله چه اقداماتی باید انجام دهم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آگهی باید در روزنامه؛ به موجب ماده ۱۱۸ قانون اجرای احکام مدنی: آگهی فروش باید در یکی از روزنامه های محلی، یک نوبت منتشر شود.
هر یک از طرفین میتوانند تقاضا کنند که آگهی فروش در روزنامه کثیرالانتشار آگهی شود.
سپس کلانتری آنراالصاق درمحل می نماید
ومعمولا باید برای مزایده اطلاع رسانی عمومی صورت گیرد

بله از طریق روزنامه کثیر الانتشار صورت می گیرد و آگهی نیز در محل از سوی کلانتری نصب و گواهی آگهی نصب به اجرای احکام ارسال خواهد شد.

با سلام..
مطابق ماده ۱۱۸ قانون اجرای احکام مدنی،، موصوع و جزئیات مورد مزایده باید یک نوبت در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار منتشر شده و اگهی آن از طریق کلانتری در محل وقوع ملک نصب و گواهی نصب آن از طرف کلانتری به اجرای احکام ارسال می گردد..
حال شما می توانید در روز مزایده جهت پیگیری نتیجه آن در اجرای احکام مدنی حضور داشته باشید..
موفق باشید..

برای انجام مزایده در اجرای احکام باید پس از کارشناسی ملک و ابلاغ ، تاریخ مزایده تعیین و به طرفین اعلام میشود . همچنین موضوع و جزئیات مزایده باید یک نوبت در نشریات کثیرالانتشار منتشر شده و آگهی آن نیز از طریق کلانتری در محل ملک نصب شده و گواهی نصب آگهی به اجرای احکام ارسال شود .

مطابق ماده ۱۱۹ قانون اجرای احکام مدنی، موعد فروش باید طوری تعیین شود که فاصله بین انتشار آگهی و روز فروش بیشتر از یک ماه و کمتر از ده روز نباشد.

نشر آگهی به دو گونه است:

آگهی در روزنامه؛ به موجب ماده ۱۱۸ قانون اجرای احکام مدنی: آگهی فروش باید در یکی از روزنامههای محلی، یک نوبت منتشر شود.
هر یک از طرفین میتوانند تقاضا کنند که آگهی فروش در روزنامه کثیرالانتشار آگهی شود.

الصاق آگهی؛ اگر روزنامه محلی وجود نداشته باشد یا ارزش مال تا ۲۰۰۰۰ (بیست هزار) تومان باشد، در این صورت، الصاق آگهی در محل، جایگزین نشر آگهی در روزنامه می شود( در این خصوص، هفته نامه را هم میتوان همچون روزنامه به حساب آورد)؛ همچنین لازم است که آگهی به صورت جداگانه در قسمت اجرا و محل فروش نیز الصاق شود ...

مزایده در قانون
ماده ۱۳۷ قانون اجرای احکام مدنی: ترتیب فروش اموال غیر منقول به استثنای مواردی که در این بخش معین گردیده مانند فروش اموال منقول است.

مطابق ماده ۱۳۸ قانون اجرای احکام مدنی در آگهی مزایده مال غیر منقول نکات زیر باید تصریح شود:

نام و نام خانوادگی صاحب ملک
محل وقوع ملک و توصیف اجمالی آن و تعیین اینکه ملک محل سکونت یا کسب یا پیشه و یا تجارت یا زراعت و غیره است.
تعیین اینکه ملک ثبت شده است یا نه.
تعیین اینکه ملک در اجاره است یا نه و اگر در اجاره است مدت و میزان اجاره.
تصریح به اینکه ملک مشاع است یا مفروز و چه مقدار از آن فروخته میشود.
تعیین حقوقی که اشخاص نسبت به آن ملک تحت هر عنوان دارند.
قیمتی که مزایده از آن شروع میشود.
ساعت و روز و محل مزایده.
تبصره ماده ۱۹ قانون کانون کارشناسان رسمی دادگستری مصوب ۱۳۸۱: « در مواردی که انجام معاملات، مستلزم تعیین قیمت عادله روز از طرف کارشناس رسمی است، نظریه اعلام شده حداکثر تا ۶ ماه از تاریخ صدور معتبر خواهد بود.»
این آگهی به ترتیب زیر منتشر و علاوه بر آن، در محل ملک نیز نصب میشود.

انتشار آگهی
مطابق ماده ۱۱۹ قانون اجرای احکام مدنی، موعد فروش باید طوری تعیین شود که فاصله بین انتشار آگهی و روز فروش بیشتر از یک ماه و کمتر از ده روز نباشد.

نشر آگهی به دو گونه است:

آگهی در روزنامه؛ به موجب ماده ۱۱۸ قانون اجرای احکام مدنی: آگهی فروش باید در یکی از روزنامههای محلی، یک نوبت منتشر شود.
هر یک از طرفین میتوانند تقاضا کنند که آگهی فروش در روزنامه کثیرالانتشار آگهی شود.

الصاق آگهی؛ اگر روزنامه محلی وجود نداشته باشد یا ارزش مال تا ۲۰۰۰۰ (بیست هزار) تومان باشد، در این صورت، الصاق آگهی در محل، جایگزین نشر آگهی در روزنامه می شود( در این خصوص، هفته نامه را هم میتوان همچون روزنامه به حساب آورد)؛ همچنین لازم است که آگهی به صورت جداگانه در قسمت اجرا و محل فروش نیز الصاق شود (ماده ۱۲۳ قانون اجرای احکام مدنی).