با توجه به اینکه هیچ مدرکی در دست ندارم، امکان شکایت وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۴۵ #29835509

باسلام
من حدود ۱۵ سال پیش قصد خرید ملکی را داشتم که یکی از دوستان بنده که من خیلی بهش اعتماد داشتم پیشنهاد داد که واسطه انجام معامله شود و مدعی بود که چون با فروشنده آشنایی دارد میتواند به قیمت مناسبی برایم بخرد من هم بهش اعتماد کردم و قرار شد که من وجه کامل را به دوستم بپردازم و ایشان زمین را به اسم خود خریده و بعدا به من منتقل نماید من کل پول را طی یک فقره چک پرداخت کردم ولی دوستم به بهانه اینکه فروشنده از معامله منصرف شده از معامله خودداری کرد من پولم را خواستم که گفت کل پول را به صاحب زمین پرداخت نموده حالا من مانده ام با حسرت اعتماد بیجا،
میخواهم بدانم با توجه به اینکه هیچ مدرکی در دست ندارم بجز‌ پشت نویسی چک که فروشنده زمین شخصا از بانک وصول کرده و چند شاهد که در جریان معامله و صحبتهای بین من و دوستم هستند امکان شکایت وجود دارد و ۱۵ سال لطمه به اصل ادعا وارد میکند یا خیر

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق توضیحات شما، اگر معامله انجام نشده مبلغی را که به دوستتان پرداخت کردید ازوی استراد کنید.

در صورتی که چک توسط صاحب زمین وصول شده باشد با بهره گیری از شهود تعرفه شده میتوانید مدعی وقوع بیع شفاهی شده و موضوع در دادگاه پیگیری کنید .

اگر معامله انجام نشده مبلغی را که به دوستتان پرداخت کردید ازوی استراد کنید

با سلام
گذشت زمان امکان اثبات ادعای شمارا سخت کرده است،ولی اگر شهودی مبنی بر این امر دارید می توانید ادعای خود را مطرح کنید

سلام
اگر وجهی پرداخت کرده اید همان وجه قابل مطالبه است اما در خصوص معامله هر چند ممکن است حق با شما باشد ولی چون دوست شما وکیل شما نبوده معامله او برای خودش محسوب می شود نه شما