اعتبار قولنامه های دستی که شهود آن را امضا نموده اند چقدر اعتبار خواهد داشت؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۸۲,۴۱۲ #29729

با سلام
در سال 92 پدرم اپارتمانی را به صورت قولنامه ای معامله کرد قولنامه دستی نوشته شده و مشخصات دقیق ذکر شده و خریدار و فروشنده با امضا و اثر انگشت صحت آن را تایید کرده اند لازم به ذکر است دارای دو شاهد و تاریخ بوده می خواستم بدونم چون قولنامه دستی بوده و در بنگاه نوشته نشده ایا اعتبار دارد یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. شرایط صحت یک سند عادی در آن رعایت شده است و قابل استناد است.

با اثبات اصالت و صحت معتبر است.

با درود

معتبر است.

کاملا معتبر است و قابلیت استناد دارد.

بادرودوسلام معتبرومستند می باشد.

معتبر است هرچند بهتر است به صورت رسمی نیز انتقال یابد

سند عادی می باشد و طبق گفته های شما تمامی شرایط از جمله امضا و اثر انگشت طرفین معامله و همچنین تایید توسط دو شهود به این سند اعتبار بخشیده است.