جزای نقدی جایگزین حبس شده است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۰۸ #29628351

درود
بنده در پرونده محکوم به حبس و جزای نقدی شدم، پس از تجدید نظر در سامانه این متن رو مشاهده کردم رای مورد اعتراض تایید شد.
اما در دادنامه رای تغییراتی داشته به صورتی که جزای نقدی به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و احتمالا مجازات حبس برداشته شده. میخواستم بدونم آیا همچین امکانی هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله دادنامه از نظر ماهوی تاییدشده ولی مجازات در نظر گرفته شده به پرداخت جزای نقدی اصلاح گردیده

بله رای تایید شده است و صرفا تغییر در مجازات مندرج در حکم صورت گرفته است لذا در اصل ماهیت دعوی تغییری نداشته است

با درود
بلی، این امکان وجود دارد.
اظهارنظر دقیق تر و تحلیل رای، مستلزم رویت و بررسی، آن میباشید.

تغییر در مدت حبس و جزایی نقدی بااستناد به قانون کاهش جرائم تعزیزی صورت گرفته

سلام
باتوجه به قانون اخیرالتصویب بله این امکان وجود داره

با سلام..
با توجه به توضیحات حضرتعالی.. بنظر می رسد که دادگاه تجدیدنظر در متن دادنامه اقدام به اصلاح مجازات حکم صادره نموده و محکومیت حبس به جزای نقدی تبدیل گردیده است..
موفق باشید..

بلی.احتمالا جزای نقدی جایگزین مجازات حبس تعین شده شده در دادگاه بد‌وی شده است.