ایا شریک میتواند پس از فروش سهم خود مبادرت به اجرای حکم نیز بنماید؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۰۷ #29427858

ملکی متعلق به سه شریک است. شریک الف بدون اذن سایرین در ملک سکنی گزیده است. شریک ب با ارائه دادخواست و رای قطعی ، شریک الف را محکوم به تخلیه ملک مشاعی نموده و در مرحله اجرای حکم است . هنوز تخلیه انجام نشده. در همین حین، شریک ب سهم خود را به شخص ثالثی فروخته و منبعد فاقد مالکیت در ملک مورداشاره است. سوال دوم : ایا خریدار جدید میتواند به استناد رای صادرشده بنفع شریک ب ، مستقیا به اجرای حکم اقدام کند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مفاد قرارداد باید بررسی شود...

باسلام. نیازبه بررسی دارد

سلام انجام امر منوط به مفاد قرارداد می باشد....

سلام وقت بخیر
این امکان وجود ندارد.

سلام
انجام امر منوط به مفاد قرارداد می باشد

با سلام
بستگی به مفاد قرارداد دارد

با سلام خیر نمی‌تواند.