بعد از گذشت یکسال ایشان می تواند این رابطه نامشروع مجازی یا تلفنی را ثابت نماید؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱,۳۵۸ #29388210

با سلام
خانمی همکار بنده بوده و مشکلات شخصی داشتن و جهت حل مشکلات از بنده مشورت خواستن و بنده هم کمک کردم. ولی کم کم رابطه طول کشید و حتی ایشان میگفتن بعنوان دوست هستیم. اما واقعا چون بنده نمی خاستم خانم آسیب ببیند، رابطه را قطع کردم و حدودا ۱ سالیست با ایشان ارتباطی ندارم. و حتی نامزد کرده‌ام. در طول این مدت، رابطه نامشروع فقط از طریق واتس آپ یا تماس تلفنی و... شکل گرفت. و خانم حالا بعد از گذشت یکسال اس ام اس هایی حاوی فحاشی ارسال نموده، و بنده را تهدید کرد که از طریق حراست و دادگاه به جرم رابطه نامشروع از من شکایت خواهد نمود.
خیلی نگرانم که واقعا مشکلی برای کار بنده پیش نیاید. چون کارمند رسمی آزمایشی هستم و ایشان هم همینطور.
و واقعا جهت حل مشکلاتشان ایشان را کمک نمودم و اینکه اشتباها یک سال این رابطه را ادامه دادم در حالیکه هر دو می دانستیم که برای دوستیست و برای اینکه خانم ضربه نخورد، رابطه را به اتمام رساندم.و در طول این مدت هم با تمایل خودشان این روابط نامشروع مجازی و تلفنی شکل گرفت.
چون یک سالیست هیچی نگفته تا دید که نامزد کرده‌ام.
و در صورت اثبات آیا در مورد شغلم، مشکلی پیش خواهد آمد؟ آیا واقعا بنده را اخراج می نمایند؟چون از اخراج شدن می ترسم؟
و اینکه بعد از گذشت یکسال چطور می تواند این رابطه نامشروع مجازی را اثبات نماید.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام روابط پیامکی رابطه نامشروع تلقی نمیشود، البته تنها در یک شرطی میتواند رابطه نامشروع تلقی گردد

سلام ارتباط تلفنی که نامشروع تلقی نمی گردد و سازمان شما هم طبق آیین نامه داخلی عمل می کند سعی کنید کار را به دادگاه و سازمان مربوطه نرسانید چون عواقب خوبی ندارد

سلام
این موضوع که اخراج میشوید معلق یا... درون سازمانی است ولی از نظر حقوقی اثبات رابطه ای که یکسال پیش تمام شده خیلی سخته، مدارک فحاشی و... جمع آوری کنید و هیچ رابطه ای با ایشان را به صورت مجازی و پیامکی تایید نکنید

با سلام،رابطه مجازی در رویه دادگاه ها نا مشروع تلقی نمیگردد. ضمن اینکه اگر هم اثبات شود دو طرف مجازات میشوند و طبق آنچه نوشتید رابطه و تمایل برای این صمیمیت دو طرفه بوده ...

سلام روابط مجازی ،رابطه نامشروع تلقی نمیشود.

روابط پیامکی رابطه نامشروع محسوب نمی گردد

با سلام
صرف رد وبدل شدن پیامک رابطه نامشروع محسوب نمیشود البته رویه دادگاه ها متفاوت است در این موضوع