آیا گذاشتن دوربین در طبقات آپارتمان های مسکونی مجاز می باشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴,۴۶۹ #29050

با سلام
ما یک آپارتمان ۲۰ واحدی هستیم دارای هیءت مدیره ۵ نفره.
آیا بجز پارکیگ و لابی می توان در هر طبقه دوربین گذاشت؟
در صورت مخالفت ۱-۲ واحد چطور؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نصب دوربین باید با توافق کلیه مشترکین آپارتمان باشه،
تجسس در کار دیگران نباشه و صرفا بمنظور استفاده در زمانهای خاص
( سرقت و ...) مورد استناد قرار گیرد .

با سلام و احترام در قسمت اشتراکات منعی نخواهد داشت لیکن در یکی از واحد های ساکنین دوربین مداربسته قرار دهد که سایر ساکنین را کنترل نماید نوعی مزاحمت و بر خلاف حقوق شهروندی می باشد

سلام
در صورت موافقت اکثریت مالکین یا تصمیم هیئت مدیره منتخب مالکین بلامانع است

اگر به تصویب هیئت مدیره رسیده باشد بله و هیچ منع قانونی ندارد

با درود ؛ نصب دوربین در مشاعات آپارتمان با تصویب هیئت مدیره یا اکثریت ساکنین در نبود هیئت مدیره امکان پذیر است.

با سلام و احترام
در صورت موافقت اکثر ساکنین میتوان اقدام به نصب دوربین نمود

با سلام کلیه قسمتهای مشاع و مشترک ساختمان قابلیت نصب دوربین رادارد و اینگونه تصمیمها در ساختمانها با نظر اکثریت قابل اجرا می باشد و مخالفت اقلیت تاثیری ندارد.