از من بیعانه گرفت و بعلت کرونا وقتها رو کنسل کرد، میگه تا آخر شهریور میتونید بیاید؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۴ #28968328

سلام وقت بخیر. سالن ناخنی اسفند ماه از من بیعانه گرفت و بعلت کرونا وقتها رو کنسل کرد و گفت می‌مونه براتون بعدا استفاده کنید افرادی هم که ازش خواستند گفت پولو برنمیگردونه. الان میگه تا اخر شهریور میتونید بیاید وگرنه سوخت میشه. راه حل سریع چیه؟ و ایا شامل سالنهایی که تابلو ندارند هم میشه؟
و ایا فعالیتشون بشکل مزون ( که لباس بیارن برای فروش ) مجازه؟
از پاسخگوییتون ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وراریزی شما به صورت کارت به کارت یا دستگاه پوز بوده می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید یا از طریق اتحادیه موضوع خود را پیگیری کنید

اگر پرداخت شما از طریق دستگاه کارت خوان بوده است امکان مطالبه آن را به جهت داشتن مدرک دارید ولی اینگونه موارد بهتر است از طریق اتحادیه و یا مصالحه انجام شود همچنین میتوانید اظهار نامه هم برای دریافت وجه را برای ایشان بفرستید .

با سلام
مشخص نفرمودید که هزینه را به صورت نقدی و یا به صورت واریزی انجام داده اید . در صورت وراریزی به صورت کارت به کارت یا دستگاه پوز میتوانید دادخواست مطالبه وجه و همچنین میتوانید از طریق اتحادیه نیز موضوع خود را پیگیری نمایید !

با توجه به اینکه مبلغ برای پیگیری قضائی ناچیز است از طریق اتحادیه میتوانید اقدام کنید. ولی توافقی حل و فصل گردد بهتر است.

باسلام
اگر مدرک و شاهدی برای پرداخت وجه دارید میتوانید جهت مطالبه وجه اقدام نمایید یا با ارسال اظهارنامه ایشان را ملزم به ایفای تعهد و یا پرداخت وجه نمایید

با سلام
اصولا بهتر است موضوع را توافقی حل کنید.چون شما قرارداد کتبی ندارید و اثبات قرارداد شفاهی نیز کار دشواریست

خوب تا اخر شهریور مراجعه کنید در غیر اینصورت و استنکاف از اجرای تعهد الزام وی را به انجام تعهد بخواهید