آیا کسی که حکم اعدامش دو بار لغو شده بازم میره واسه اعدام؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #28964786

شخصی به قتل میرسه اولیای دمش پدر، پسر و همسرش هستند، قاتل به اعدام محکوم میشه، دو بار پای چوبه دار فرستاده می شود یه بار بصورت مشروط رضایت می دهند (حالا بماند شرایطی که کمی از اعدام نداشت) بدلیل عدم توانایی خانواده مقتول به انجام شرایط خانواده مقتول بار دیگر درخواست اجرای حکم میکنند ولی این بار پسر مقتول بعد از اینکه برادر مقتول به نیابت از پدر حکم را اجرا میکنند بعد حدود سی ثانیه مانع اجرای حکم می شود و در حضور دادستان رضایت خودش را اعلام میکنند و با دستور دادستان سریعا اجرای حکم لغو میشود، در این هنگام دو تا از برادران مقتول بشدت پسر مقتول را مورد ضرب و جرح قرار می دهند و راهی بیمارستان می شود، سوالم این است آیا کسی که دو بار تا پای جوبه دار رفته و یک بار حکمش در حال اجرا با رضایت اولیا دم که پسر مقتول بود لغو شد، آیا اگر برادران مقتول پول دیه مقتول را به حساب پسرش واریز کنند و رضایت طرف جلب به میشه دوباره به همین زودی حکم لغو شده را اجرا کند، اعدام چهارشنبه بود ولی قراره دوشنبه بار دیگر اجرا بشه برای سومین بار

مشاوره حقوقی قتل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست رضایت اولیای دم اخذ شود.

تنها در صورت کسب رضایت اولیای دم امکان لغو اعدام وجود دارد . با توضیحاتی که داده اید بدیهی است در صورت پرداخت سهم دیه به پسر مقتول امکان اجرای حکم وجود خواهد داشت .

با سلام با توجه به قطعی شدن حکم ، تنها راه رهایی از اجرای حکم اعدام رضایت اولیای دم است