میگه بعد استعلام شهرداری اضافه کردم سند انتقال یافته راه حلی دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۱ #28574541

یک خانه مسکونی مساحت طبق سند فروختیم . و قیمت مقطوع بوده . بعد از استعلام از شهرداری ملک ۱۷ متر اصلاحی داشت .
در اون موقع میخواستیم فسخ کنیم مشاور املاک گفت طبق جمله (( عقب کشی به عهده فروشنده میباشد )) باید حق فسخ بدین ،بیاین توافق کنیم ، ما هم مجبور شدیم توافق کنیم .
مشاور املاک قولنامه را نمیداد بعد سه ماه هفته پیش از طریق وکیل اقدام کردیم قولنامه را گرفتیم دیدیم بند (( عقب کشی به عهده فروشنده میباشد .)) را بعدا اضافه کرده .
قبول نمی کرد

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اثبات جعل نمایید و اگر در کارشناسی معلوم شود جعل صورت گرفته جاعل باید تمام خساراتی که به شما وارد شده را جبران نماید.

با سلام
اقدام به شکایت جعل بر علیه ایشان کنید تا کارشناسی شود چنانچه نشخص بشود بعدا اضافه کرده جرمش محرز خواهد شد و شما هم می توانید اقدام به فسخ کنید

باسلام.درصورت شکایت جعل و ارجاع به کارشناس و اثبات جعل ؛جرم جعل اثبات میشه و توافقی که به اون علت بعدا کردین میتونید ادعا بکنید که بخاطر جعل متن به توافق مجبور شدیم.

درود .اضافه شدن متنی به قرارداد در صورت تایید جعل میباشد.اگر شخصی ادعا داشته باشد که سندی به زیان او جعل شده میتواند ان را مورد شکایت کیفری قراردهد.تشخیص جعل به عهده دادگاه پس از تایید کارشناس رسمی دادگستری می باشد

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است آنچه افزوده شده است مصداق جعل است می‌توان علیه نامبرده طرح شکایت کرد

سلام اگر مشخص شود طبق نظر کارشناس متنی به قولنامه اضافه شده یا تغییر کرده است مرتکب جرم جعل شده اند شما میتونید نسبت به جعل سند علیه خریدار یا مشاور املاک شکایت کنید تا رسیدگی شود