آیا امکانش هست من رو بفرستن پزشک قانونی؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۴۶ #28321855

همسرم ازم شکایت رابطه نامشروع غیر زنا کرده و فعلا هم ثابت نشده
و الان ۳ ماه هست من با همسرم رابطه جنسی نداشتیم آیا امکانش هست من بفرستن پزشک قانونی
و من اگر با کسی رابطه داشته باشم تا چه مدت معلوم میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا اثبات جرم زنا بعد از گذشت این مدت زمان غیر ممکن و غیر مقدور میباشد
دوما فرمودید همسرتان شکایت رابطه نامشروع غیر زنا را اقامه نموده اند و برای این موضوع ارجاع امر به پزشکی قانونی ممکن نخواهد بود

باسلام پزشکی قانونی می تواند زمان آخرین نزدیکی واقع شده رو مشخص کنه اما باتوجه به گذشت مدت طولانی اینکه نزدیکی باچه کسی واقع شده وجودندارد.

با سلام ، با عنایت به موضوع شکایت امکان معرفی به پزشک قانونی دور از ذهن می باشد .

سلام بعید بدونم دادگاه بااین شکایت همسرتان شما را به پزشکی قانونی هدایت کنند و قاعدتا چون کار تخصصی ست زمان اخرین رابطه چنانچه مدت زمان زیادی ازآن نگذشته باشد هم قابل تشخیص است

باسلام واحترام درشکایت تحت عنوان رابطه نامشروع ارجاع به پزشکی قانونی صورت نمیگیرد اما مدت زمانی که فرمودید توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص میباشد

با سلام،با عنایت به شکایت رابطه نامشروع که مادون زنا هست شما به پزشکی قانونی ارجاع داده نمیشود که به تبع آن تشخیص رابطه جنسی با فرد دیگر داده شود.

سلام خیر به پزشکی قانونی ارجاع نمی شوید.