آیا ابطال یا اعتراض به مزایده اجرای احکام امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۹,۴۷۱ #27910696

۴ سال پیش در یک پرونده ارثی برنده شده ام، ولی امسال وارد مرحله مزایده شده ( مزایده از نوع اجرای احکام بوده ) و درخواست مزایده دادیم ولی مزایده برخلاف قانون مدنی بر اساس قیمت های کارشناسی شده ۴ سال پیش که اکنون فاقد اعتبار هستند، برای مزایده اصلا کارشناس ورود نکرده و فقط قیمت های کارشناسی ۴ سال پیش استفاده شده است و در مزایده به فروش رفته و یکی از بستگان محکوم علیه برای مزایده اسم نویسی نموده است، زمان کارشناسی ۹۴/۰۴/۲۳ ولی زمان مزایده ۹۸/۰۵/۲۳ بوده است.
چگونه می توانم مزایده را ابطال و یا به آن اعتراض کنم، آیا شدنی است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست ابطال مزایده مطرح نمایید

بنظر می رسد دیوار مشترک است.

سلام بله. قابل ابطال می‌باشد.

دادخواست ابطال مزایده به دادگاه حقوقی باتوجه به گذشت چهارسال اززمان کارشناسی وعدم توجه به تبصره ماده نوزده قانون کارشناسی که اعتبارکارشناسی برای اموال غیرمنقول شش ماه است ورای اخیرا صادر شده توسط شورای عالی ثبت به طرفیت متعهدله

بادرود. بله قابل ابطال هست باید دادخواست حقوقی داده شود. وایرادات ۱-قیمت کارشناسی به روز ۲-اعتراض به عدم اجرای احکام قانون مدنی مطابق ماده ۱۴۲ (قانون اجرای احکام) درخصوص اقدام دادورز

مزایده قابل ابطال است

درود بر شما
با توجه به مضی بیش از شش ماه از اخرین کارشناسی ،دادخوایت ابژال مزایده را بدهید .